2018 Güz Dönemi Ara Sınav Tarihleri

2018 Güz dönemi ara sınav tarihleri açıklanmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

Proje Duyurusu

Bor Karbür Seramiklerinin Üretimi konulu TÜBİTAK projesinde, 6-8 ay süreyle çalışmak üzere proje bursiyeri aranmaktadır.

Doktora Öğrencilerinin Dikkatine

Bu dönem sonunda doktora yeterlilik sınavı (DYS) alacak ögrencilerin tez danışmanları ilede görüşerek ekteki formu doldurarak 09.10.2018 tarihi mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliğine başvurmaları gerekmektedir.

Ders Şubeleri

Aşağıda belirtilen dersler için öğrencilerimizin öğrenci numarasının son hanesine göre belirtilen şubeye kayıt olması gerekmektedir.

Öğrencilerimizin Dikkatine

Ders kayıt sürecinde (27 – 28. 09. 2018 tarihlerinde) derslerin seçimi ile ilgili olarak,  Danışmanlarınızı ofislerinde ziyaret ederek derslerin onayının gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

İş Duyurusu

Norm Holding bünyesinde üretim departmanında istihdam etmek üzere yeni mezun makine mühendisi aranmaktadır.

2018 Güz Dönemi Ders Drogramı

2018 Güz dönemi ders programı açıklanmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

Proje Duyurusu

Devam etmekte olan TUBITAK projesi için, Moleküler Dinamik Simülasyon kodu yazacak/düzenleyecek ve deneysel çalışmalarda bulunacak yüksek lisans öğrencisi aranmaktadır.

Üniversite Adaylarına

Bölümümüz yüksek lisans eğitimini seçkin üniversitelerde tamamlamış ve uluslararası araştırma deneyimine sahip genç ve dinamik öğretim üyesi kadrosu ile proje esaslı bir eğitim-öğretim vermektedir.

Proje Duyurusu

Mikro Nano Mühendislik Araştırma Grubu nanoölçek akışlar üzerine yurutulmekte olan "Mezaporlu Silika Partiküllerin Yüzey Elektrik Yüklerinin ve Elektrostatik Kuvvet Etkileşimlerinin Karakterizasyonu" baslikli Tübitak projesinde çalışmak üzere Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisi aramaktadır.

Proje Duyurusu

Mikro Nano Mühendislik Araştırma Grubu nanoölçek akışlar üzerine yurutulmekte olan "Biyobenzetilmis Nano Yüzey Yapıları Kullanarak Islanma ve Akış Kontrolü" baslikli Tübitak projesinde çalışmak üzere Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisi aramaktadır.

2018 Yaz Okulu Ders Programı

2018 Yaz Okulu ders programı açıklanmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

Lisansüstü Öğrencilerin Dikkatine

1.  Dönemini tamamlamış olan tüm öğrenciler Bölüm Öğretim Üyeleri ile görüşerek danışmanlarını ve tez konularını belirlemeleri gerekmektedir.

2018 Bahar Dönemi Final Sınavı Tarihleri

2018 Bahar dönemi final sınavı tarihleri açıklanmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

2018 Bahar Dönemi Ara Sınav Tarihleri

2018 Bahar dönemi ara sınav tarihleri açıklanmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

Lisans Öğrencilerinin Dikkatine

28 Mart 2018 Çarşamba günü saat:10.00’da Erdal Saygın Amfisinde, Lisans Programı Müfredat Değişikliği konusunda ağırlıklı olmak üzere toplantı yapılacaktır. Belirtilen saatte tüm dersler iptal edilmiş olup, tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur. Toplantıda katılım yoklaması yapılacaktır.

Proje Duyurusu

Valflerde kavistasyon projesinde çalışmak üzere lisansütü öğrenciler aranmaktadır. Bu proje su vanalarının kavitasyon özelliklerini deneysel ve nümerik yöntemlerle incelemeyi içermektedir. Hidrolik sistemlerin akışkanlar mekaniği ile ilgilenen öğrencilerin başvurmaları önerilir.

Proje Duyurusu

Mikro Nano Mühendislik Araştırma Grubu önümüzdeki aylarda başlaması planlanan nanoölçek akışlar üzerine bir Tübitak projesinde çalışmak üzere Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisi aramaktadır. İlgilenenler Yard. Doç. Dr. Murat Barışık ile iletişime geçebilir ve muratbarisik@iyte.edu.tr adresine CV’lerini gönderebilirler. Yüksek lisans öğrencisi için 2200tl aylık burs imkanı mevcuttur.

Ders Saydırma İşlemleri

Ders Saydırma Talepleriniz Add-Drop süresi içerisinde olmaktadır. İlgili formlar Mühendislik Dekanlığı sayfasında olup elle doldurulan, ekleri ve imzaları eksik, Add-Drop süresi geçtikten sonra getirilen formlar kabul edilmemektedir.

2018 Bahar Dönemi Ders Drogramı

2018 Bahar dönemi ders programı açıklanmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.